Setup Menus in Admin Panel

Aitologia Koulutuskeskus

Aitologia tuo henkistä hyvää arabianrantaan

Aitologia oy on hyvinvointipalveluita ja –konsultaatiota tarjoava yritys, joka on joutunut muuttamaan ympäri Helsinkiä useasti lyhyen ajan sisällä. Yritys on muutamia viikkoja sitten asettunut Arabian Hämeentien varteen ja on hyvin toiveikas, että tähän voisi viimein jäädä pysyvämmin, aluekin kun on niin ihana.

Anastasia Kozlovskin haastattelu on julkaistu Arabianranta -sivustolla.

Yrityksen toimitusjohtajanakin toimiva Anastasia Kozlovski nauraa herkästi ja puhuu paljon. Koulutukseltaan hän on lääkäri sekä kognitiivinen terapeutti. Aitologian kautta Anastasia haluaa tuoda kognitiivisessa terapiassa käytettyjä menetelmiä kaikkien ulottuville. Maailmalla näin onkin jo tehty, mutta suomessa ilmiö on uudempi.

anastasia-kozlovski-aitologia

Millaisia palveluja Aitologia sitten oikein tarjoaa?

Aitologian palvelukattaukseen kuuluu neljä eri hyvinvoinnin osa-aluetta, jotka ovat Mindfullness-taidot, rakentavat vuorovaikutustaidot, joustavan mielen taidot sekä onnen taidot. Perusajatus on, että painopiste kursseilla on käytännön harjoituksissa. Erilaisia tekniikoita kokeillaan yhdessä ja keskustellaan miltä harjoitukset tuntuivat ja miten niitä voi hyödyntää omassa arjessaan.

Mitään psyykkisiä ongelmia ei tarvitse Anastasian mukaan olla, voidakseen hyötyä Aitologian palveluista. Koulutusten tavoitteena on opettaa kaikille henkisestä hyvinvoinnista kiinnostuneille ihmisille keinoja, jotka ennaltaehkäisevät esimerkiksi masennusta, auttavat nauttimaan elämästä vastoinkäymisistä huolimatta sekä näkemään omat heikkoutensa enemminkin vahvuutena.

Aitologialla on tarjolla myös muutamia nettikursseja ja niiden tarjontaa on tarkoitus lähiaikoina laajentaa. Aitologiassa tiedostetaan hyvin kuinka ihmisillä on nykyään paljon menoja ja erilaisia aikatauluja, ja palveluja halutaan tarjota myös henkilöille, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua fyysisesti koulutuksiin.

Aitologia on 1,5v vanha yritys, jonka asiakkaat ovat sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Puolentoista vuoden aikana kertynyt asiakaskunta on seurannut yritystä aikaisemmista toimipisteistä Arabianrantaan, mutta Anastasia toivoo nyt myös Arabianrannan alueen asukkaiden ja yritysten löytävän Aitologian palvelut. Hän uskoo, että Aitologian joustavasti yhdisteltävistä palvelupalasista voidaan rakentaa jokaiselle sopiva kokonaisuus.

Aitologiaan yrityksenä ja sen tarjoamiin palveluihin voi tutustua tarkemmin netissä osoitteessa www.aitologia.fi

27/09/2015

0 vastausta artikkeliin "Aitologia tuo henkistä hyvää arabianrantaan"

Jätä kommentti

© Aitologia Koulutuskeskus · kaikki oikeudet pidätetään