Setup Menus in Admin Panel

Aitologia Koulutuskeskus

Aitologian YouTube kanavan esittely

Tervetuloa Aitologian YouTube kanavaan. Täällä keskustellaan erilaisista psykologiseen hyvinvointiin liittyvistä asioista: stressinhallinnasta, mielen joustavuudesta, positiivisuudesta, kiitollisuudesta, rakentavasta vuorovaikutuksesta, työilmapiiristä, hetkessä elämisestä ja hetkestä nauttimisesta, flowsta, mindfulnessista ja onnentaidoista.

Muinaiskreikkalainen aforismi ”tunne itsesi” oli yleisen uskomuksen mukaan peräisin jumalalta itseltään (”Gnōthi seauton” oli kirjoitettuna Apollonin temppelin etupihalle Delfoissa). Kun tunnet oman mielen sääntöjä, lakeja ja loukkuja pärjäät tässä elämässä paremmin.

Psykologi Gay Hendricks kerran totesi, että “Kukaan ei ole koskaan joutunut vankilaan huonon kieliopin vuoksi, mutta vankilat ovat täynnä ihmisiä, jotka ovat siellä puutteellisten tunneälytaitojen vuoksi “. Ja se on totta! Tunne- ja vuorovaikutustaitojen puute ovat usein hyvin vakavienkin ongelmien ytimessä. Joskus toimimme jopa ennen kuin olemme ehtineet ajatella.

Mies sanoo ystävälleen: “Minulla on sinulle tosi hyviä neuvoja sitten kun vaimosi jättää sinut.”
Ystävä oli tietenkin järkyttynyt: “Kuulisin paljon mieluummin neuvot siitä, miten vaimoni ei ylipäänsä jättäisi minua!”
Me kaikki tarvitsemme hyviä neuvoja hyvissä ajoin, tarvitsemme tukea ja keskustelua!

Liity keskusteluun Facebookissa. Julkaisemme säännöllisesti kiinnostavia blogeja ja videoita. Ja tilaa meidän kanavamme YouTubessa, niin saat meidän viimeisimmät videot.

28/03/2015

0 vastausta artikkeliin "Aitologian YouTube kanavan esittely"

Jätä kommentti

© Aitologia Koulutuskeskus · kaikki oikeudet pidätetään