Setup Menus in Admin Panel

Aitologia Koulutuskeskus

Luovuus – mindfulness ohjaaja Erja Lahdenperän haastattelu

Mindfulness ohjaaja Erja Lahdenperä koulutuskeskus Aitologiasta kertoo luovuudesta.

Luovalla prosessilla on oma rakenteensa, jossa eri vaiheisiin kuuluu selkeästi erilainen toiminta. Me kaikki käytämme luovuutta elämässämme – huomaamme sitä tai emme – ja siksi meille kaikille on suurta hyötyä luovuuden mekanismien ymmärtämisestä. Silloin osaamme toimia paremmin, kärsimme vähemmän ja pääsemme varmemmin hyviin lopputuloksiin. Vältämme siis paljon turhaa kärsimystä, siitä huolimatta, että prosessissa on myös vaikeilta tuntuvia kohtia.

Esimerkiksi yhdessä kohdassa on ns. kaaosvaihe tai haudutusvaihe. Se on usein kaikkein hankalin tai ikävin vaihe, sillä silloin ei ole mitään varmuutta siitä mitä on syntymässä, ei tiedä milloin se syntyy ja eikä välttämättä kuinka kauan koko prosessi kestää.

Luovuus koulutuksessa opit tunnistamaan prosessin eri vaiheet, tiedät missä mennään kulloinkin. Opit myös milloin asioita kannattaa hautoa itsekseen ja missä vaiheessa lopputulema kannattaa avata kriittisellekin tarkastelulle.

Opimme myös tunnistamaan ja siten myös poistamaan asioita, jotka ovat luovuutemme esteinä.

Luovuus-koulutuksessa käymme läpi menetelmiä, joilla voi lisätä luovuuttaan. Opit avaamaan sinussa olevaa luovuutta, varjelemaan itse prosessia ja rytmittämään toimintaasi.

Tervetuloa harjoittelemaan mindfulness- ja tunnetaitoja, joustavan mielen taitoja, rakentavan vuorovaikutuksen ja onnen taitoja Aitologian kursseille.

06/03/2015

0 vastausta artikkeliin "Luovuus - mindfulness ohjaaja Erja Lahdenperän haastattelu"

Jätä kommentti

© Aitologia Koulutuskeskus · kaikki oikeudet pidätetään