Setup Menus in Admin Panel

Aitologia Koulutuskeskus

Perustiedot

Nimi

Anastasia Kozlovski

Kuka olen

Olen avioliitossa oleva kahden lapsen äiti. Koulutukseltani olen yleislääkäri (lääketieteen lisensiaatti) ja kognitiivinen psykoterapeutti (Kela, Valvira).

Olen työskennellyt yleislääkärinä perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa sekä psykiatriaan erikoistuvana lääkärinä sairaaloissa ja psykiatrian poliklinikoilla. Tällä hetkellä toimin mm. yksityisenä ammattiharjoittajana ja tarjoan lääkäripalveluiden lisäksi psykoterapiapalveluita aikuisille ja nuorille asiakkaille. Olen lisäksi mindfulness-ohjaaja (Integrum®) ja rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja valmentaja (RVO® ja RVV®), koulutan mm. stressinhallinta- ja vuorovaikutustaitoja yrityksille ja yhteisöille.

Käytän psykoterapiatyössäni mm. HOT periaatteita (hyväksymis- ja omistautumisterapiaa), mindfulness-harjoituksia (tietoista läsnäoloa), myötätuntosuuntautunutta terapiaa (CFT), skeematerapiaa, joitakin traumaterapiamenetelmiä sekä monia muita tehokkaita ja tutkittuja psykoterapeutin työkaluja. Käytän runsaasti kokemuksellisia ja kehollisia teknikoita koska uskon, että opimme parhaiten omasta kokemuksestamme.

Työkokemusta suomalaisesta terveydenhuollosta on kertynyt vuodesta 2007.

Olen yksi Koulutus- ja Konsuntointikeskus Aitologia Oy:n perustajista ja tällä hetkellä johdan Aitologian toimintaa ja kehitystä sekä koulutan.

Lisää tietoa palveluistani: http://www.anastasiakozlovski.com

 

Filosofiani

Uskon, että jokainen ihminen on ainutlaatuinen yksilö ja samalla iso kokonaisuus. Meissä kaikki vaikuttaa kaikkeen: keho ja mieli, kasvatusolosuhteet, poliittiset olosuhteet, kulttuuri ja geeniperimä.

Elämässä meidän eteen tulee väistämättä hankalia tilanteita jolloin haluaa tukea ja apua ammattilaiselta joka ei anna valmiita neuvoja vaan auttaa löytämään omia oikeita ratkaisuja.

Kun hankala tilanne on jo päällä, niin meillä yleensä on kaksi vaihtoehtoa, joko kärsiä siitä ja katkeroitua tai sitten löytää positiivisia puolia vaikeastakin asiasta ja ottaa tilanteesta opiksi tulevaisuutta varten.

Uskon myös, että sekä terapiassa että koulutuksissakin kaikkein tärkein asia on inhimillinen kohtaaminen, myötätunto ja selkeä tilanteen jäsentely.

© Aitologia Koulutuskeskus · kaikki oikeudet pidätetään