Setup Menus in Admin Panel

Aitologia Koulutuskeskus

Mindfulness ja Aivot -kurssin esittely

Tässä Mindfulness ja Aivot -kurssin esittelyvideossa Anastasia Kozlovski kertoo mindfulnessin vaikutuksesta terveyteen ja aivoihin. Tietoisen läsnäolon harjoittamisen on osoitettu vaikuttavan merkittävästi terveyteen, hyvinvointiin ja onnellisuuteen.

Todisteista huolimatta monet ihmiset ovat silti varuillaan, kun meditaatio otetaan puheeksi. Toisille siitä on tullut osa arkea. Toiset taas sanovat, että tässä ei ole mitään järkeä. Ja joskus kohtaa suorastaan vihamielisiä tai vähätteleviä kommentteja.

Mindfulnessia on tutkittu vuodesta 1970 alkaen, eli kyseessä ei todellakaan ole mikään uusi asia.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että mindfulness vaikuttaa positiivisesti onnellisuuteen ja elämän tyytyväisyyteen, ahdistuksen ja masennuksen oireisiin, muistiin, keskittymiskykyyn. Maailmanlaajuiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tietoinen läsnäolo vähentää pitkäkestoisen stressin keskeisiä oireita, kuten jännittyneisyyttä. Lisäksi mindfulness vahvistaa immuunijärjestelmää.

Jatketaan keskustelu tietoisen läsnäolon vaikutuksista aivoihin ja koko meidän elämään seuraavissa videoissa. Jos aihe kiinnostaa tervetuloa Aitologian järjestämään koulutukseen ”minfulness ja aivot” kuulemaan aiheesta lisää ja harjoittelemaan!

Liity keskusteluun Facebookissa. Julkaisemme säännöllisesti kiinnostavia blogeja ja videoita. Ja tilaa meidän kanavamme YouTubessa, niin saat meidän viimeisimmät videot.

13/04/2015

0 vastausta artikkeliin "Mindfulness ja Aivot -kurssin esittely"

Jätä kommentti

© Aitologia Koulutuskeskus · kaikki oikeudet pidätetään