Setup Menus in Admin Panel

Aitologia Koulutuskeskus

Stressi voi auttaa elämään täydempää elämää…

Tiesitkö kuinka paljon ylimääräisiä työtunteja teemme nykyään joka vuosi, koska älypuhelimet ja tabletit mahdollistavat esim. sähköpostin lukemisen? Yhden tutkimuksen mukaan teemme 460 ylimääräistä työtuntia.

Teknologia mahdollistaa paljon ja tukee työpainotteista kulttuuria. Teknologian ansiosta ihmiset saattavat kokea entistä enemmän paineita, jännitystä ja stressiä. Emme kuitenkaan voi kuvitella elämää ilman sellaisia tilanteita, joissa syntyy painetta. Stressi liittyy normaalisti jokaisen ihmisen elämään, joskus se jopa motivoi meitä etenemään ja saavuttamaan tavoitteitamme – eihän mitään voi saavuttaa ilman jonkinlaista painetta ja ponnistusta. Tutkimusten mukaan keskeistä on se, miten suhtaudumme stressiin. Juuri meidän suhtautumisestamme riippuu, onko kyseessä meitä eteenpäin auttava stressi vai elämäämme haittaava stressi. Tässä hektisessä maailmassa tarvitsemme keinoja, joiden avulla ylläpidämme sisäistä tasapainoa. Näistä keinoista ei ainakaan vielä puhuta kouluissa, eikä yliopistoissakaan.

Stressi voi auttaa elämään täydempää elämää, jos teet siitä liittolaisesi!

Aitologiassa tutkimme, kokeilemme ja esittelemme koulutuksissa käytännöllisiä, arkisia ja helposti toteutettavia keinoja, joilla saat elämästäsi tasapainoisempaa, levollisempaa ja nautittavampaa stressistä huolimatta tai jopa sen ansiosta.

18/08/2015

0 vastausta artikkeliin "Stressi voi auttaa elämään täydempää elämää..."

Jätä kommentti

© Aitologia Koulutuskeskus · kaikki oikeudet pidätetään