Setup Menus in Admin Panel

Aitologia Koulutuskeskus

Mitä teemme

Aitologia on monipuolinen koulutuskeskus. Tarjoamme psykologista avaintietoa ja käytännön taitoa onnellisuuden ja elämänhallinnan edistämiseksi. Nämä taidot auttaisivat monia ratkaisemaan ongelmiaan, lisäämään stressinsietokykyään ja parantamaan ihmissuhteidensa laatua.

 

• Koulutus- ja Konsultointikeskus Aitologia tarjoaa käytännönläheistä koulutusta.

• Erikoisosaamiseemme kuuluu mm: suhde- ja vuorovaikutustaidot, mindfulness ja tunnetaidot, onnen taidot ja positiivinen psykologia, sovittelu- ja neuvottelutaidot, joustavan mielen taidot, stressinhallintataidot ja myötätunto itseä kohtaan.

• Koulutuksia on mahdollista räätälöidä myös yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin.

• Kokeneet ja innostavat kouluttajamme ovat terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ammattilaisia.

• Aitologia on suomalainen yritys, perustettu 1/2014.

• Perustajana mm. lääkäri, kognitiivinen psykoterapeutti (KIT), mindfulness-ohjaaja ja rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja Anastasia Kozlovski.

 

 

Koulutuksissamme tehdään runsaasti harjoituksia ja opitaan viemään uudet taidot arkielämään.

Koulutuksemme ovat hyvin käytännönläheisiä. Saat koulutusten aikana paljon ammattitaitoista ohjausta

 

Osallistumalla koulutuksiin vältät liiallista stressiä ja jaksat paremmin työpaikallasi.

Saat meiltä eväät stressinhallintaan ja vähennät työuupumusriskiä. Voit harjoitella vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja, jotka auttavat työtilanteissa. Tavoitteemme on, että työhyvinvointisi paranee.

 

Pystyt vähentämään ristiriitoja ja kommunikoimaan paremmin.

Tarjoamme kattavia vuorovaikutuskursseja kaikille kiinnostuneille. Opittuja taitoja voi soveltaa kaikissa vuorovaikutustilanteissa. Sen osapuolia voivat olla esimerkiksi: perheenjäsenet, sukulaiset, ystävät, työyhteisön jäsenet, oppilas ja opettaja, potilas ja hoitaja.

Myös parisuhteessa vuorovaikutuksen ja tunteiden hyväksyvän ymmärtämisen taidot rauhoittavat riitatilanteita ja tervehdyttävät perhe-elämää.

 

Stressinsietokyky ja unen laatu voi parantua

Uniongelmat ja unettomuus on usein mahdollista voittaa ilman lääkkeitä. Kursseilla opit rentoutumaan ja vapautumaan nukkumista vaikeuttavista ajattelumalleista ja luot mieleesi joustavuutta ja rauhaa.

 

Saat mielen joustavuuden taitoja, jotka lisäävät tyytyväisyyttä elämään ja auttavat ennaltaehkäisemään monia ongelmia.

Nyky-yhteiskunnassa riski sairastua johonkin psyykkiseen sairauteen on huolestuttavan korkea. Joka viidennellä suomalaisella on psyykkisen sairauden diagnoosi ja lähes joka toinen sairastuu johonkin psyykkiseen sairauteen elämänsä aikana (depressio, ahdistus, addiktiot jne.). Suomessa syödään päivittäin 700 000 psyykenlääkettä (masennuslääkkeet, rauhoittavat lääkkeet, unilääkkeet jne.)  Lisäksi mielen taidoista on paljon apua jo olemassa olevien ongelmien hoitoon ja lievissä tapauksissa ne saattavat jopa täysin korvata kalliit terapiakäynnit.

© Aitologia Koulutuskeskus · kaikki oikeudet pidätetään