Setup Menus in Admin Panel

Aitologia Koulutuskeskus
home-featured-business-65

Suhde- ja vuorovaikutustaitojen neljä askelta + yksilöllinen ohjaus

200,00

Yksilöllistä ohjausta niille, jotka haluavat panostaa suhde- ja vuorovaikutustaitojensa harjoittamiseen!

tuotetunnus (SKU) nvc-perust-plus

Tuotekuvaus

Yksilöllistä ohjausta niille, jotka haluavat panostaa suhde- ja vuorovaikutustaitojensa harjoittamiseen!

 

Haluamme tarjota niin laadukasta palvelua kuin pystymme. Siksi rakensimme ”Suhde- ja vuorovaikutustaitojen neljä askelta” -verkkokoulutuksen perusversion lisäksi ”Plus”-version. Rakentavien vuorovaikutus- ja suhdetaitojen omaksuminen vaatii kokemuksemme mukaan sekä omaa panostusta (= aikaa ja kärsivällisyyttä) että kokenutta ja innostavaa kouluttajaa. Olemme oppineet elämämme aikana niin paljon tehottomia ja usein suorastaan haitallisia vuorovaikutustapoja, että niistä poisoppiminen ei ole valitettavasti yksinkertaista. Teorian soveltaminen käytäntöön voi olla välillä yllättävän vaikeaa.

Tämä koulutuksen ”Plus”-versio on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää omia vuorovaikutus- ja suhdetaitojaan perustasoa pidemmälle. ”Plus”-koulutus koostuu samoista osista kuin verkkokoulutuksen perusversiokin. Lisäksi olemme täydentäneet sitä täysin erilaisilla edistyneen tason harjoituksilla ja tehtävillä. Kouluttaja voi kommentoida vastauksiasi kirjallisesti ja/tai videopuhelun (esim. Skype) avulla. ”Plus”-koulutukseen sisältyy noin 2 tuntia yksilöllistä ohjausta tai 2-5 tuntia pienryhmäohjausta.

 

KOULUTUKSEN HYÖDYT

• Täysin erilaiset, edistyneet kirjalliset tehtävät ja harjoitukset.

• Kouluttaja tarkistaa ja kommentoi jokaisen vastauksesi henkilökohtaisesti joko kirjallisesti tai videopuhelun avulla.

 

KOULUTTAJAT

• Hanna Savanna on kansainvälisesti sertifioitu vuorovaikutustaitojen (NVC) kouluttaja (CNVC Certified NVC Trainer) ja sovittelija. Hän on kouluttanut sekä sovitellut Suomessa vuodesta 1999 lähtien.

• Anastasia Kozlovski on koulutukseltaan lääkäri (lääketieteen lisensiaatti), kognitiivinen psykoterapeutti (Kela, Valvira), mindfulness-ohjaaja (Integrum®) ja rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja valmentaja (RVO® ja RVV®).

 

Ohjeet ja tehtävät voit ladata koneellesi tämän tuotteen ostamisen jälkeen. Lue lisää: Miten ostan ladattavan tuotteen?

 

© Aitologia Koulutuskeskus · kaikki oikeudet pidätetään